Optimeet Dagen – Emne: Slotte, Herregårde og Godser

Deltag i Optimeet Dagen den 9.-10. december 2024 på Kragerup Gods og få gratis inspiration til dine kommende arrangementer! Dette to-dages netværksarrangement er skræddersyet til dig, der arbejder med planlægning af møder og events på slotte, herregårde og godser. På dag ét kan du møde spændende leverandører fra møde- og eventbranchen og nyde en lækker middag i historiske omgivelser. På dag to venter en afslappet morgenmad, efterfulgt af teambuilding og inspirerende aktiviteter på godsets unikke faciliteter.

december 9, 2024

Kragerupgaardsvej 33

4291 Ruds Vedby

Gratis deltagelse

Afholdes på Kragerup Gods den 9.-10. december 2024

Optimeet inviterer alle virksomheder og fagpersoner, der arbejder med planlægning/booking af møder, konferencer og firmaevents på slotte, herregårde og godser, til en inspirerende to-dages oplevelse på Kragerup Gods, et historisk og smukt venue med enestående faciliteter.

Da der er begrænsede pladser på arrangementet, kan du anmode om en plads via tilmeldingen. Husk at begrunde dit formål med deltagelse og hvem af udstillerne du ønsker at mødes med. Pladserne vil blive fordelt efter den 15. oktober 2024, hvorefter du får besked på hvorvidt du er tildelt en af pladserne.

Kragerup Gods tilbyder en unik ramme for konferencer i historiske omgivelser. Med konferencelokaler, der kan rumme op til 250 personer, samt mulighed for teambuilding i godsets store aktivitetspark, er stedet ideelt til både store og små arrangementer.


Tema på dagen:
Slotte, herregårde og godser

Du kan glæde dig til at opleve: 

Foredrag

med Merete

Otillia Knudsen


Hør Merete Otillia Knudsen, stifteren af Danish Club, fortælle om sin rejse fra erhvervslivet til at skabe et kulturunivers, hvor Danmarks kulturarv er i fokus. Få indsigt i, hvordan historiske bygninger kan bidrage til unikke møder og events, og hvordan kulturarv kan være en kilde til både inspiration og innovation i eventplanlægningen.

Gratis

bustransport


For din bekvemmelighed tilbyder vi bustransport til Kragerup Gods fra København. Bussen afgår fra DGI Byen, Tietgensgade 65, den 9. december kl. 13.00 og kører dig direkte til arrangementet. Efter inspirationsdagen og overnatningen på godset, vil bussen returnere til København den 10. december kl. 11.15.

Eksklusivt

to-dages

arrangement


Optimeet Dagen på Kragerup Gods er et eksklusivt arrangement over to dage, hvor deltagerne ikke kun kan netværke med leverandører, men også nyde en aften i godsets unikke omgivelser. En intim atmosfære, hvor der er tid til fordybelse og dybdegående dialoger.

Optimeet inviterer virksomheder og fagpersoner, der planlægger eller ønsker at planlægge møder og events på historiske steder, til en uforglemmelig inspirationsdag.

For at gøre din deltagelse så nem som muligt, tilbydes der bustransport til Kragerup Gods fra København. Bussen afgår den 9. december kl. 13.00 fra DGI Byen, Tietgensgade 65, og returnerer den 10. december kl. 11.15 fra Kragerup Gods. Der kan tilføjes flere opsamlingssteder efter behov.

Dagen starter med ankomst og check-in kl. 15.00, hvorefter der vil være tid til netværk og forplejning. Velkomsten vil blive holdt af Optimeet og Kragerup Gods kl. 15.30.

Kl. 15.45 vil Merete Otillia Knudsen, stifteren af Danish Club, holde et inspirerende foredrag. Merete vil på Optimeet Dagen fortælle os om sin rejse fra en kommerciel baggrund i erhvervslivet, til skabelsen af et kulturunivers. En indsigt i hendes liv og de valg, som bragte hende til at udleve denne drøm, og den læring rejsen har været forbundet med.

Hør også om hvorfor historiske bygninger kan gøre en forskel for møder og events, og hvilken betydning det kan have at bringe kulturarven i spil.

Danish Club markedsfører historiske steder i hele landet og udbyder over 150 særarrangementer om året i historiske huse, arkitektur, haver og kunstverdenen.

Få indblik i, hvordan kulturarv og historiske bygninger kan løfte dine møder og events til nye højder

Efter en kort pause vil speedmøderne starte kl. 16.45, hvor du får mulighed for at møde nøje udvalgte leverandører fra møde- og eventbranchen. Hvert møde varer 15 minutter, og der er indlagt flere pauser med forplejning, så du kan få mest muligt ud af dagen. Middagen og netværk fortsætter i de hyggelige omgivelser i Kragerup Gods’ historiske Hvælvingekælder fra kl. 19.30, hvilket giver rig mulighed for at styrke relationer med de øvrige deltagere.

På dag to starter dagen med en lækker morgenmadsbuffet fra kl. 07.00-09.30, hvor der igen er mulighed for at netværke i de afslappede omgivelser. Efter check-ud kl. 09.30 vil der være en rundvisning og teambuilding-aktiviteter, der styrker samarbejdet og kommunikationen. Arrangementet afsluttes kl. 11.00 med tak for i dag.

Speedmøder á 15 minutter med leverandørerne / udstillerne

Kl. 16.45 begynder vores populære speedmøder, hvor du får mulighed for at møde nøje udvalgte leverandører, som tilbyder mødefaciliteter på slotte, herregårde og godser. Hvert møde varer 15 minutter og giver dig chancen for at skabe nye forretningsforbindelser og få inspiration til at planlægge dit næste arrangement i disse eksklusive omgivelser.

Mød udstillerne / leverandørerne på Kragerup Gods

Udstillere fra Sjælland

Coastzone

Sørup Herregaard

Kragerup Gods

Ledreborg Gods & Herthadalen

Ryegaard & Trudsholm Godser

Udstillere fra Fyn

Coastzone

Hindsgavl Slot

Smag & Smil

Udstillere fra Jylland

Coastzone

Hotel Scheelsminde Herregård

Hvad er Optimeet Dagen?

Optimeet Dagen er et gratis netværksarrangement og inspirationsdag designet til dem, der står for at organisere møder, konferencer og firmaevents for deres virksomheder. 

Deltagere på Optimeet Dagen kan se frem til følgende:

  • Netværk med branchens bedste: Hold korte og uforpligtende møder med op til 10 nøje udvalgte leverandører og opbyg værdifulde forretningsforbindelser.
  • Inspirerende workshops og foredrag: Lær af eksperter og få nye indsigter og værktøjer, du kan bruge med det samme.
  • Eksklusiv venue-rundvisning: Få unikke indblik og idéer fra nogle af de mest inspirerende mødesteder i Danmark.
  • Afsluttende netværksmiddag: Slut dagen af med god mad og mulighed for at styrke relationerne.

Få gratis inspiration til dine møder, konferencer og events på Optimeet Dagen (tidligere MødeMekka)

Optimeet Dagen er din nøgle til at forbedre dine kommende møder, konferencer og events

Her er, hvad du kan forvente:

  • Mulighed for op til 10 speedmeetings á 15 minutter med møde- og eventbranchens udstillere
  • Et interessant foredrag præsenteret af en af Danmarks mest anerkendte foredragsholdere
  • Omfattende netværksmuligheder med både udstillere og planlæggere

Retningslinjer for Optimeet Dagens deltagelse

Forud for arrangementet skal du som gæst booke min. 3 møder med udstillerne
(Se udstillerlisten længere oppe på siden)


Deltagelse i Optimeet Dagen er GRATIS, men det forventes, at du arbejder professionelt med planlægning og/eller indkøb af møder, kurser, konferencer og/eller events. Vi gennemgår tilmeldingerne løbende og giver dig besked, når din deltagelse er blevet godkendt.

Vi benytter os af bæredygtige og digitale navneskilte

Til vores arrangement vil vi benytte os af digitale navneskilte leveret af VIANOMO. Dette valg er truffet med henblik på at fremme et mere ansvarligt forbrug samt at prioritere den grønne omstilling.